top of page

Le Tulipier de l'Empereur, een karaktervolle gîte

Welkom op onze site!
Bereid u voor op een onvergetelijk moment in het Château de Sélys-Longchamps, in het hart van een uitgestrekt en charmant park.

Een ideale plek om een fijn moment te delen

OVER ONS

Ons kasteel en zijn stallen, gelegen in de rue Edmond de Sélys-Longchamps in Borgworm, verwelkomen u voor een buitengewone ervaring.

Tijdens een intieme reünie met uw gezin of gedurende een verblijf om professionele of andere redenen, kunt u de unieke sfeer proeven doordrenkt van ontspanning en harmonie. U laadt er uw batterijen op door het grote park en de omliggende natuur te verkennen en ontdekt er de vele activiteiten die in de nabije omgeving worden aangeboden.

Een monument uitgeroepen tot erfgoed

Het majestueuze kasteel van Sélys-Longchamps behoort tot de mooiste Waalse verblijven in empirestijl. Als geklasseerd monument verleidt het door zijn karakter een prestigieus kader dat typisch is voor de Napoleontische tijd. De bijgebouwen van het kasteel zijn volledig gerenoveerd om een comfortabele gîte te creëren. Wij stellen u deze uitzonderlijke plek ter beschikking, met bijna 500 jaar fascinerende geschiedenis en gedecoreerd met de mooiste prestigemerken.

Kasteel van Sélys-Longchamps
château de Sélys-Longchamps

Waarom voor ons kiezen?

Het kasteel werd gebouwd door onze voorvader, Michel-Laurent de Sélys-Longchamps. De werkzaamheden duurden van 1805 tot 1815. Bij de ingang van het park kunt u de ‘tulpenboom’ bewonderen. Een robuuste, eeuwenoude boom die u uitnodigt om u nog verder in de omringende natuur te begeven. U wordt hartelijk welkom geheten in onze gîte, die tot 11 personen kan ontvangen en over de nodige voorzieningen beschikt

We zouden meer dan vereerd zijn om u te mogen ontvangen in onze prachtige verblijfplaats in het hart van het Luikse Haspengouw. Aarzel dus niet om het kasteel te bezoeken en onze regio te ontdekken!

bottom of page